Vognfeber: Liten og lett er superhett - LES MER

Kontakt Kristiansand Caravan AS

rene-jensen.jpg
Renè Jensen
Avdelingsleder 
Marit-Jensen-Butikkansvarlig-jpg-269.jpg
Marit Jensen
Butikkansvarlig 
Jason0x19X2493x26590x111X2493x24400x48X2493x2391.jpg
Jason Kronhaug Walker
Deleansvarlig 
Mona Tverå
Kundemottaker 
Bernt-Ole-Storm.jpg
Bernt Ole Storm
Selger 
erik80x29X753x10170x32X753x8050x8X753x785.jpg
Erik Dåsnes
Selger 
Håvard Nuland
Selger 
Manfred-Krause-Verksmester.jpg
Manfred Krause
Verksmester 

Chat via Facebook

Carado feirer 10 år med jubileumsutgave:

Bobil på budsjett

Du trenger ikke nødvendigvis betale dyrt for en velutstyrt bobil. Carado er lavprismerket fra den tyske Hymer, og tilbyr prisgunstige bobiler i flere størrelser. På Norges største caravanmesse på Lillestrøm feirer Carado sin egen bursdag med en velutstyrt jubileumsmodell.

”Perfect 10”
Det tyske bobilmerket feirer nå 10 år i Norge, og i den anledning lanserer de en helt spesiell jubileumsmodell. Dersom du er opptatt av design og kvalitet til lav pris, vil du elske den nye jubileumsutgaven. Utgaven er tilgjengelig i tre ulike modeller og Carado har utviklet et helt eget utvendig design for ”Perfect 10” utgaven. Innredningen i bilen har en kombinasjon av stoff og ekte skinn, og overskapene har fått et nytt, elegant design. 
Carado porteføljen omfatter 9 ulike Low Profile oppsett der førersetet lett kan dreies rundt for å bli en del av den koselige sittegruppen. Videre finnes det også tre modeller som tilbyr et ekstra soverom over førerhuset.

Feirer med spesialutstyr
Inkludert i prisen får du også Carados egen "Emotion Pack." Denne utstyrspakken inneholder sidevegger i fargen champagne metallic, eget listverk, sykkelstativ, markise og en 19 tommers flatskjerm inkludert veggfeste. "Perfect 10" utgaven gir, med andre ord, mye utstyr for pengene. Carado tilbyr også en rekke andre utstyrspakker og ekstra tilbehør. 

Tysk kvalitet
Alle Carado bobiler blir produsert i den lille landsbygden Saxony i Tyskland. Carado tilhører Erwin Hymer Group - som tilbyr europeisk dekkende service, topp kvalitet og en uslåelig verdi for pengene. Bilene blir produsert ved et av Europas mest moderne produktsenter og bobilene gjennomgår strenge kvalitetskontroller, både innvendig og utvendig. Opp til 30 fullt utstyrte bobiler forlater produksjonslokalene hver eneste dag.

Aktuelt

Bestill verkstedtime og deler